På gården driver Helena og Hans Frogner en selvbetjent butikk og kafé i gårdens gamle potetkjeller. Her finner du hjemmelagde kjeks, småkaker, sjokoladekonfekt, samt iskrem som er laget på gårdens egen oppskrift. Ta deg en kaffe og noe å bite i, og kanskje du vil kjøpe med litt søtt og godt til noen du er glad i?  

Grillen og gapahuken ved gårdsbutikken er til fri benyttelse. Alle som vil kan ta med piknikkurv, grillkull eller ved (husk fyrstikker), og tilberede et medbrakt og selvlaget måltid for utendørs nytelse i landlige omgivelser. Tar man med pledd også, så er komforten sikret uansett hva gradestokken måtte vise. 

Lokalproduserte råvarer

Benytt også anledningen til å handle med deg hjem av gårdens egne poteter, egg fra nabogårdens frittgående høner og Braastad Eplers nydelige eplejuicer og –drikker. 

Kvarstad gård er store på produksjon av gris, og tilbyr også så godt som alt du trenger til julemiddagen: Ribbe, skinke, medisterkaker og pølser. Men vær rask med å bestille, for produkter av Kvarstads lykkelige griser blir fort utsolgt!  

Herremåltider og overnatting

Vertskapet på Kvarstad tilbyr julemiddager og julebord på bestilling, og kan ta imot selskaper på opptil 50 personer. All mat lages fra bunnen av. Menyene baseres på gode råvarer fra gården og nabogårdene, som egenprodusert ribbe, økologisk gårdskylling, poteter, grønnsaker og bær.  

De tilbyr også overnatting, og har 12 gjesterom med til sammen 29 senger på gården, og tre rom med 6-8 sengeplasser på husmannsplassen like ved.  
 
kvarstad-gaard.no