Bolstad Motell & Restaurant

Bolstad motell ligger sentralt på Rudshøgda, fem minutters kjøretur fra Brumunddal. Et enkelt stoppested langs E6, med gode parkeringsmuligheter og gangavstand til ladestasjon, bensinstasjon og matvarehandel.

Faråsen Tretoppgård

Faråsen Tretoppgård tilbyr overnatting mellom trærne, høyt over bakken! Hyttene har åtte sengeplasser.

Frich's Motell og Spiseri Rudshøgda

Frich's Rudshøgda ligger like ved E6, og har overnatting i 24 rom.

Hoel Gård 

Hoel Gård ligger på Nes, og tilbyr overnatting i rom på gården samt i ulike hytter.   

Hønehuset på Raknerud Gård

Trivelig overnatting på Helgøya i nyoppussede "Hønehuset" på Raknerud Gård, rett nedenfor Helgøya Klatrepark.

Kvarstad Gård

Overnatting i rolige og landlige omgivelser på Kvarstad Gård, rett utenfor Brumunddal. Tilbyr overnatting for inntil 29 personer fordelt på 12 rom.

Lier Gård

Lier gård er et nydelig sted som tilbyr utleie av kårboligen. Overnatting med fantastisk utsikt over Mjøsa og landskapet rundt.

Mesnali leirsted Camp Sjusjøen 

Camp Sjusjøen i Mesnali kan tilby overnatting til enkeltpersoner, både med full pensjon og som selvhushold, romutleie og hytteutleie.

Mesna opplevelser og overnatting

Ridning, overnatting og aktiviteter ved Sjusjøen. 

Mølstad Vestre

På gården Mølstad Vestre på Nes kan du leie korsbygningen for to døgn eller mer.

Nerlien Gårdsovernatting 

Nerlien Gårdsovernatting ligger på Nes, og leier ut selvhusholdningsleiligheter med fire til seks sengeplasser i hver. 

Rustad Hotell & Fjellstue

Rustad Hotell & Fjellstue ligger midt i hjertet av Sjusjøen, og har i tillegg til 46 hotellrom også utleie av hytter og leiligheter ved hotellet. 

Sjusjøen Hytteutleie 

Sjusjøen Hytteutleie leier ut høystandard hytter og leiligheter i attraktivt turområde.

Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter

Syv campinghytter for utleie og drop-in plasser for campingvogner og bobiler.

Sofies Stuer 

Sofies Stuer ligger i Brumund, 8 km oppover lia fra Brumunddal sentrum, og tilbyr selvhusholdning og overnatting i seks soverom i gjestehuset på gården. For mer informasjon, ring: 452 06 285 / 976 76 526.

Steinvik Camping 

Koselig campingplass i Moelv, beliggende helt inntil Mjøsa. Har plasser for turister som kommer med vogn, bobil eller telt, i tillegg utleie av 30 hytter av ulik størrelse.

Topcamp Mjøsa

Flott campingplass beliggende helt inntil Mjøsa, med om lag 400 plasser til vogner, bobiler og telt, i tillegg til utleie av ferieleiligheter og -hytter av ulik størrelse til overnattingsgjester.

Tretopphytter 

Norges mest besøkte tretopphytter ligger i Ringsaker. Her kan du oppleve en uforglemmelig natt i Lerkhytta, Bjørkhytta, Granhytta, Furuhytta, Klatrehytta eller Himmelhytta - høyt over bakken, tett på naturen med fugler, ekorn og skogens dyr.

Vesle Ihle

Vesle Ihle ligger på et gårdstun på Jessnes mellom Brumunddal og Hamar, og er et utleiehus med plass til åtte personer. Kontakt på telefon: 62 35 86 76 / 900 64 850.

Wood Hotel Mjøstårnet

Mjøstårnet troner i himmelhøyde med sine 84,5 meter over bakken, og er verdens høyeste trehus. Hotellet har Mjøsa som nærmeste nabo og ligger idyllisk til i Brumunddal, rett ved siden av Mjøsparken, Skibladnerbrygga og Brumunddal båthavn.