Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
toppbilde

Jul på Sjusjøen

På Sjusjøen og i Ringsakerfjellet kan man gi seg hen til en hvit og fredfull juleverden med frisk luft, nykjørte skiløyper og en særegen ro, langt unna hverdagens travelhet.

Mann og dame som går på ski
Destinasjon Sjusjøen

Pakk sekken med appelsiner og varm kakao og spenn på deg skiene. Sjusjøen har flere år på rad blitt kåret til Norges beste sted å gå på langrenn og har varierte skiløyper både på snaufjellet og i skogen. Sjusjøen har også mye annet å by på både i forkant av jul og i romjula.  

Sledehunder i solnedgang
Hundeeventyret på Sjusjøen

Leif Tore Lie og Ida Nilseng skapte et levebrød av hobbyen sin da de etablerte Sjusjøen Husky Tours i 2014. I ettertid har de utviklet tilbudet med ny base ved Finnøla på Sjusjøen og utvidet med flere opplevelsestilbud for å imøtekomme etterspørselen i markedet. 

Bilde av fjellhytte med snø
Garantert hvit jul på hytta

Med flotte akebakker, Norges beste skiløyper, og et fantastisk helårs fjellområde rett utenfor hytteveggen, har Lise-Lene og Svein Høiby alt de trenger for å nyte de gode fridagene på fjellet. 

Mann som mater ekorn fra hånden
Villmarksopplevelse med en smak av luksus

Tretopphyttetur er populært å gi i julegave til noen man er glad i. Det er også en helt perfekt gave til seg selv, ifølge denne vennegjengen som besøkte en tretopphytte på etterjulsvinteren.