Kjøkkensjef på Prøysenhuset, Henning Fliflet Reistadbakken, lager fantastiske fine og gode pepperkakehjerter. Vi er så heldige og få dele oppskriften!
Kaker og desserter
Syndige kaker og fristende desserter må til etter et godt måltid, eller som servering til kaffen.
Ønsker du å lage en dessert som både er søt og frisk i smaken, er dette desserten du leter etter. I tillegg vil de florlette skålene av mandelflarn imponere en hver gjest.
Litt seige eller helt sprø - det velger du selv. Nydelig krydrede peppernøtter av en litt flatere type enn de vanlige.
Silkemyk, søt og herlig karamellpudding som blir måltidets grand finale!
Engelsk julekake er en klassiker som er vel verdt den tiden det tar å lage den.
Energibarene fra Mølstad gård er det perfekte følge på turen, mellom måltider eller på farten i travle hverdager.
Strull er en tradisjonsrik julekake som stekes i samme jern som krumkaker. Her får du oppskriften fra Moelvs lokale bakeri.
Brit Skurdal Braastad på Simenstad Gard er kjent for sine bugnende dessertbord. Her er en av hennes favoritter!