Egentlig en ganske kraftig sjokoladetrøffel, men dekket med mild hvit sjokolade. Her bruker jeg samme sjokoladetrøffelblanding som over. Det kan også være godt å ha tørka jordbær oppi blandingen. Du må smelte mer hvit sjokolade enn du får bruk for til å dekke trøffelen. Form små sjokoladeballer av det som er igjen, og rull i kakaopulver, så får du svarte trøfler som er hvite inni.

Dette trenger du

150 gram ferdig sjokoladetrøffelblanding av mørk sjokolade

50 gram hvit sjokolade

Revet kokos

Slik gjør du

Vent til sjokoladetrøffelblandingen har blitt avkjølt nok til å la seg rulle til baller. Legg ballene på matpapir og sett i kjøleskapet.  

Smelt den hvite sjokoladen i vannbad. Avkjøl litt.

Ha revet kokos i en tallerken.  

Det finnes to måter å få den hvite sjokoladen til å dekke sjokoladekulene. Det ene er å stikke en pinne i en kule, ha den smeltede sjokoladen i et lite glass og dyppe kulen i den hvite sjokoladen. Det andre, og mest effektive måten, er å ha litt av den varme (men ikke glovarme) sjokoladen i hånda, og legge en kule oppi. Bruk hånda til å få den hvite sjokoladen til å dekke.  

Rull kulen i kokos og legg på et brett.